preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Đakovo

Login
STEM projekt

"Zajedno za zelenu, konkurentnu i uključivu Europu"

"Hrvatska i Norveška snažnije uz STEM"

"RaSTEMo zajedno za prosperitetnu budućnost"

            

 

Visit data.eeagrants.org and explore results from the EEA and Norway Grants. 

VIRTUALNA KNJIŽNICA
OŠ "VLADIMIR NAZOR" 
ĐAKOVO

  

E-sigurnost

 

 

 

 

VRIJEME

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Anketa
Ovu školsku godinu namjeravam završiti s:





 

 

 

 

 

 

ŠKOLSKI INKLUZIVNI DOKUMENT

 

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Vijesti iz CARNet-a
Korisno

Brojač posjeta
Ispis statistike od 18. 4. 2011.

Ukupno: 560078
Ovaj tjedan: 932
Danas: 19
Školsko zvono

Prijepodne

1. sat       8:00   -   8:45

2. sat       8:50   -   9:35

3. sat       9:45  -  10:30

4 .sat     10:45  -  11:30

5. sat     11:35  -  12:20

6. sat     12:25  -  13:10

                      7./0. sat  13:10 - 13:55                       

Poslijepodne

1. sat     14:00  -  14:45

2. sat     14:50  -  15:35

3. sat     15:45  -  16:30

4. sat     16:45  -  17:30

5. sat     17:35  -  18:20

6. sat     18:25  -  19:10

ZA NAJMLAĐE

Posjetite...

 

 

 
 
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
BOLJA PREHRANA 2017.
Autor: Jasna Mikić, 8. 9. 2017.

 

Poštovani roditelji, dragi učenici!

U novoj školskoj godini započinjemo s uvođenjem promjena u našoj školskoj kuhinji.

Naš je cilj zdraviji školski obrok svih učenika. Uvjeti u prostoru školske kuhinje omogućavaju nam samo pripremu međuobroka / užine obogaćene zdravim namirnicama, voćem, povrćem i mliječnim proizvodima, integralnim žitaricama.

Nastojat ćemo uvažiti što više dobrih prijedloga samih učenika uz zadržavanje dosadašnje cijene obroka.

Preporučujemo da pogotovo mlađi učenici nose kutiju za hranu u koju bi mogli spremiti dio obroka koji nisu pojeli za vrijeme odmora tijekom kojeg su na hrani u školskoj kuhinji.

Pod opširnije možete pročitati jelovnike za prva dva tjedna škole.

 Članovi školskog tima za poboljšanje prehrane

           


JELOVNIK  ZA PRVI  TJEDAN:    (11.- 15. 9)

  • PONEDJELJAK: planinsko pecivo (integralno), margarin, Dimcek salama, povrće (paprika), napitak: vitaminski napitak cedevita s okusom limuna

  • UTORAK: lisnato tijesto, s nadjevom jabuka-vanilija / napitak: mliječni napitak s kakaom

  • SRIJEDA: zvrk sa sirom, napitak:čaj okus šipak i borovnica

  • ČETVRTAK: ciabatta integralno pecivo sa bučinim sjemenkama, jogurt "Vindino" u bočici

  • PETAK: pecivo "klipić", za napitak sok od naranče s većim udjelom voća

 (  Prvi tjedan nema voćnog i mliječnog dana. )

 

JELOVNIK ZA DRUGI TJEDAN:  ( 18.-22.9.)

  • PONEDJELJAK:  kukuruzni savitak sa sirom, napitak voćni čaj

  • UTORAK:  kruh (brašno tip 850), namaz "Linolada", napitak mlijeko

  • SRIJEDA: pecivo "prstići" , napitak-voćni sok s većim udjelom voća, multivitaminski

  • ČETVRTAK: sendvič na interalnom kruhu, "Margo" namaz s jogurtom, "Dimcek" pileća slama, povrće – salata / svježi krastavci i / ili kečap / majoneza.

  • PETAK: kakao krem štrudla, vitaminski napitak cedevita s okusom limuna

VOĆNI  ILI MLIJEČNI DAN – dva dana u tjednu.

 

 

Preporučuje se:

  • da djeca nose kutije za hranu kako bi mogli spremiti višak koji trenutno ne mogu pojesti,

  • da djeca ne izlaze iz područja škole i dvorišta,

  • da se obrok pojede u školskoj blagovaonici / na školskom dvorištu,

          

ZDRAVE GRICKALICE:

  • čips od jabuke,
  • lješnjaci, (orasi)
  • integralni keks (umjesto pahuljica, a uz mliječni obrok na dan kada dovoze mlijeko),
  • sušeno voće (marelice, banane)
  • med za zaslađivanje umjesto šećera (jednom mjesečno npr.)
  • limun za dodatak u čaj umjesto dodatka borovnice npr.
  • tvrdo kuhana jaja
  • sir / nariban
  • mrkva / naribana
  •  sjemenke suncokreta kao dodatak
  •  integralni krekeri uz...
  •  zdravija pizza - povrće uz pizzu (školjka pizza)




[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju