Povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje naši prvašići posjetili su školski pekarski praktikum Srednje strukovne škole Antuna Horvata. Naučili su od čega nastaje brašno te kakva hrana je najzdravija za pravilan rast i razvoj djece. Zajedno su mijesili tijesto, valjali ga te pravili razne oblike koje su pekli, a na kraju i degustirali.
Hvala profesorici Mariji Batori i njenim učenicama što su nas ugostili i pokazali koliko nam je važno i kako može biti zanimljivo pekarsko zanimanje! (piše: učiteljica Ana Brataljenović)
NAZOROVCI OBILJEŽILI MEĐUNARODNI DAN BIJELOG ŠTAPA
Učenici 6.d razreda su u petak s učiteljicom Marijom Šarić sudjelovali u radionici povodom Međunarodnog dana bijelog štapa koju je održao Marino Barišić u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo. Marino je učenicima na razumljiv način pokušao objasniti kako je živjeti...