SVJETSKI DAN DIJABETESA

SVJETSKI DAN DIJABETESA

Povodom Svjetskog dana dijabetesa udruga Slatki život iz Đakova i ove je godine organizirala obilježavanje svoga dana na gradskom trgu. U obilježavanju su sudjelovali učenici 6.c i 7.c razreda puštanjem plavih balona na trgu ispred katedrale u znak...

Pročitajte više
DANI KRUHA U 2. I 4. RAZREDIMA

DANI KRUHA U 2. I 4. RAZREDIMA

Učenici 2. i 4. razreda matične škole sa svojim su učiteljicama obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje kroz različite aktivnosti, a dio svog rada i truda prikazali su na zajedničkoj priredbi kroz recitacije, ples, glumu i pjesmu....

Pročitajte više
DANI KRUHA U TREĆIM RAZREDIMA

DANI KRUHA U TREĆIM RAZREDIMA

Učenici trećih razreda matične škole obilježili su Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje druženjem u svojim razredima i posjetom pekarnici. Učenici su imali priliku vidjeti kakvi sve pekarski proizvodi postoje te proces nastanka kruha. U...

Pročitajte više
DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI U PRODUŽENOM BORAVKU

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI U PRODUŽENOM BORAVKU

Kako bi obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, učenici produženog boravka su u srijedu pripremili slastice iznenađenja te se darivali svježim keksima. Tom hvalevrijednom gestom učenici su pokazali da svaki dan trebaju biti zahvalni...

Pročitajte više
Raspored zvona - razredna nastava

Prijepodne

1. sat       8:00   –   8:45

2. sat       8:50   –   9:35

3. sat       9:45  –  10:30

4 .sat     10:45  –  11:30

5. sat     11:35  –  12:20

6. sat     12:25  –  13:10

 

Poslijepodne

1. sat      13:10 – 13:55

2. sat      14:00 – 14:45

3.sat       14:55 – 15:40

4. sat      15:55 – 16:40

5. sat      16:45 – 17:30

6. sat      17:35 – 18:20

Raspored zvona - predmetna nastava

Prijepodne

1. sat       8:00   –   8:45

2. sat       8:50   –   9:35

3. sat       9:45  –  10:30

4 .sat     10:45  –  11:30

5. sat     11:35  –  12:20

6. sat     12:25  –  13:10

7./0. sat  13:10 – 13:55

Poslijepodne

1. sat     14:00  –  14:45

2. sat     14:50  –  15:35

3. sat     15:45  –  16:30

4. sat     16:45  –  17:30

5. sat     17:35  –  18:20

6. sat     18:25  –  19:10

Jelovnik 8.9 - 12.8

1. Smjena (Pisak i Ivanovci)

8.9. Carski mix s maslinovim uljem, hrenovka, voda

9.9. Zobene pahuljice s jogurtom, cimetom i suhim brusnicama

10.9. Žganci s mlijekom

11.9. Kuhano jaje, svježi sir, bučino pecivo, voda

12.9. Štrudla sa sirom i špinatom, voda

2. Smjena

 

8.9. Tijesto sa sirom

9.9. Varivo od graška s mesom

10.9. Pileći burgeri s kus-kusom, voće

11.9. Gulaš s tijestom, salata

12.9. Varivo od kelja i slanine

Produženi boravak

8.9. Batak-nadbatak s mlincima

9.9. Varivo od ječma i poriluka sa slaninom

10.9. Špageti bolonjez

11.9. Kupus na rajčici i pečena kobasica

12.9. Gulaš s palentom, salata

Skip to content