preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Đakovo

Login
OKVIRNI VREMENIK PISANIH
PROVJERA ZNANJA 
2.polugodište

  

 

 

 

 

VRIJEME

 

VIRTUALNA ŠETNJA

 POPIS UDŽBENIKA I DOM-A
  ZA ŠKOLSKU GODINU

      2020./2021.

 
 
 
 
 
Anketa
Ovu školsku godinu namjeravam završiti s:

RAZREDNA PRAVILA 2014.

 

 

ZANIMLJIVOSTI NAŠE ŠKOLE

Želite se baviti nekim sportom, a ne znate kojim…?

Volite plesati i pjevati, a ne znate gdje…?

Možda u ovim prijedlozima pronađete baš svoj hobi!!!

 

 

ŠKOLSKI INKLUZIVNI DOKUMENT

 

Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Korisno

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nagrađene dvije učiteljice naše škole
Autor: Snježana Krišto, 9. 10. 2020.

Povodom Svjetskog dana učitelja koji se obilježava svake godine 5.listopada, održana je svečana online dodjela priznanja najuspješnijim odgojno-obrazovnim djelatnicima za prošlu školsku godinu. Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.) i prema procjeni Povjerenstva za nagrađivanje izabrana su 504 najuspješnija odgojno-obrazovna djelatnika u školskoj godini 2019./2020. Osobito nam je drago da su na tom popisu i dvije kolegice iz naše škole: Željka Starčević, profesorica engleskog i njemačkog jezika, napredovana u zvanje mentora i Ivana Hrastović Mandarić, profesorica engleskog jezika, napredovana u zvanje savjetnika.


U natječaju za nagrađivanje koje je organiziralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagrađeni su odgojno–obrazovni djelatnici koji su svojim radom unaprijedili sustav obrazovanja i u radu s učenicima postigli izvrsne rezultate te dokazali izvrsnost i kvalitetu rada u nastavnom i izvannastavnom radu. Pravilnik je bodovao izvrsnost u više kriterija i kategorija: mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja na županijskim i međužupanijskim te državnim skupovima, održavanje radionica i edukacija, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u stručnim vijećima i udrugama, objavljivanje otvorenih digitalnih nastavnih sadržaja u kojima se primjenjuju inovativne metode poučavanja, objavljivanje stručnih članaka na obrazovnim portalima, koordiniranje i vođenje projekata na državnoj i međunarodnoj razini itd.

Obje učiteljice ističu da je prošla školska godina bila posebno izazovna radi prelaska na nastavu na daljinu kada su i učenici i učitelji bili suočeni s jednom potpuno novom situacijom. U vrlo kratkom vremenu su trebali pronalaziti učinkovite načine rada u virtualnom okruženju, pri tomu ostvariti planirane ishode i naučiti raditi u aplikaciji Teams, Zoom, koristiti različite web 2.0 alate kako bi na vrijeme odradili sve aktivnosti u planiranim Kurikulumima i projektima koje su provodili na međunarodnoj razini putem platforme eTwinning. Sve aktivnosti su uspješno provedene zahvaljujući visokoj motivaciji učenika koji su i u tim nemogućim uvjetima odrađivali sve zadatke pod vodstvom svojih učiteljica. Učiteljice su istaknule da u svom svakodnevnom radu u nastavi nastoje kod učenika razviti jezične i digitalne kompetencije, kritičko mišljenje i samostalnost u učenju, ali i poduzetnost i kreativnost te prihvaćanje različitosti. Zadovoljne su što je Ministarstvo znanosti i obrazovanja prepoznalo i vrednovalo njihov rad, a njihov uspjeh zapravo je i uspjeh naše škole i naših učenika.

Čestitamo kolegicama na njihovom uspjehu!

  Aktiv stranih jezika: Sanja Lišnjić, Anita Kočiš, Snježana Krišto, Jelena Slijepčević, Katarina Kovačić

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju