preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Đakovo

Login
OKVIRNI VREMENIK PISANIH
PROVJERA ZNANJA 
2.polugodište

  

 

 

 

 

VRIJEME

 

VIRTUALNA ŠETNJA

 POPIS UDŽBENIKA I DOM-A
  ZA ŠKOLSKU GODINU

      2020./2021.

 
 
 
 
 
Anketa
Ovu školsku godinu namjeravam završiti s:

RAZREDNA PRAVILA 2014.

 

 

ZANIMLJIVOSTI NAŠE ŠKOLE

Želite se baviti nekim sportom, a ne znate kojim…?

Volite plesati i pjevati, a ne znate gdje…?

Možda u ovim prijedlozima pronađete baš svoj hobi!!!

 

 

ŠKOLSKI INKLUZIVNI DOKUMENT

 

Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Korisno

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Kreativni natječaj za osnovnoškolce „Moj tata i ja“
Autor: Mira Racić, 3. 6. 2020.

Dječji kreativni centar "Dokkica" u okviru projekta "I tata je važan" pokreće kreativni natječaj za učenike osnovnih škola pod nazivom "Moja tata i ja". OŠ „Vladimir Nazor“ surađuje s Dokkicom na različitim projektima kreativnoga stvaralaštva te molimo sve zainteresirane učenike da se prijave svojim radovima na ovaj vrlo zanimljiv natječaj. Cilj je natječaja likovnim i literarnim radovima predstaviti aktivnu ulogu oca u obitelji i životu djeteta.


Poštovani,

Dječji kreativni centar „DOKKICA“ organizira kreativni natječaj za djecu u okviru projekta promocije aktivne uloge oca u obitelji i odgoju djece „I tata je važan“ financiran sredstvima Ministarstva zademografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

     

Cilj natječaja je kroz dječje likovno i literarno stvaralaštvo predstaviti aktivnu ulogu oca u obitelji i životu djeteta. Djeca mogu sudjelovati s likovnim ili literarnim radom u kojemu će slobodnom tehnikom prikazati tatu i sebe u nekoj od najdražih aktivnosti ili napisati priču ili pjesmu o tati.

Rad je potrebno donijeti ili poslati na adresu Dječjeg kreativnog centra „DOKKICA“, Otokara Keršovanija4, Osijek ili poslati na e-mail udruga.dokkica@gmail.com.

 

Nakon pristiglih radova uoči obilježavanja Međunarodnog dana očeva stručni tim u sastavu Ena Janković,mag.educ.art., voditeljica Dječje likovne akademije u Dokkici, Vinko Vidmar, mag.educ.art., likovni umjetnik, Ana Marguš, studentica Akademije za umjetnost i kulturu, Marina Dokić mag.prim.educ.,voditeljica odgojno-obrazovnih programa u Dokkici, Maja Varga, mag.cult., projektna asistetnica, Ivana Majksner, prof. hrvatskog jezika i književnosti i Ines Novak, dipl.iur., predsjednica Dokkice i voditeljica projekta 16. lipnja odabrat će 3 najkreativnija likovna i 3 najkreativnija literarna rada.

Autori najkreativnijih radova bit će nagrađeni na javnom događaju obilježavanja Međunarodnog dana očeva, 19. lipnja u Dokkici u 18 sati. U okviru događaja „I tata je važan“ Dokkica će organizirati otvoreno predavanje o važnosti aktivne uloge oca u obitelji i odgoju djece, kviz za tate te zabavne obiteljske igre čiji je cilj potaknuti obitelji na zajedničko druženje i kvalitetno slobodno vrijeme.

 

Molim sve učenike da svoje radove dostave na e-adresu učiteljice (maja.vuka@skole.hr) ili radove možete poslati na adresu Dječjeg kreativnog centra „DOKKICA“.

Nadam se da će se što više učenika pridružiti ovome natječaju te da ćemo pokazati tatama koliko su nam važni i zašto ih toliko volimo.

 

Piše: Maja Vuka, prof.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju